Om oss

Torsten KellanderTorsten är utomhuspedagog med 20 års erfarenhet av skolträdgård från Torslunda på Öland. Torsten har för SLU Movium bland annat utvecklat "Mattelabbet" med övningar kopplade till kursplanen i matematik. Läs mer om Torsten på www.utematte.blogspot.se

torsten.kellander(at)gmail.com

Torsten: 070-3272238

Helene BåtshakeHelene är landskapsingenjör med bakgrund inom pedagogikforskning. Denna dubbelkompetens med tekniskt kunnande kring utemiljöer, växtkännedom m.m. i kombination med kunskaper i beteendevetenskap ger både ett bredare perspektiv och en fördjupad kunskap om interaktion mellan människan och hennes utemiljö. Helene har arbetat vid Tankesmedjan Movium, SLU bl.a. med barn och ungas utemiljö. 

batshake(at)gmail.com

Helene: 0703-409123

Katarina Blåberg och

Anette Blåberg


Anette och Katarina är systrar och delägare i företaget Good Garden AB. Anette är Illustratör och trädgårdsdesigner. Katarina har lång erfarenhet från hälso-sjukvård, forskning och verksamhetsledning. Good Garden startade 2012 och har specialiserat sig på att designa och implementera hälsosamma offentliga utemiljöer såsom äldreboenden, skolor och företag. 

Läs mer om Good Garden på   www.goodgarden.se

info(at)goodgarden.se

Anette: 070-4990300

Katarina: 073-5458842

Vår samarbetspartner

WoodworkAB

Woodwork säljer Odla lärandets produkter:

Räkna med Samling

Sandorm

Insektsträdgården

Motorikbanorna TRIX och Mini


För beställning och mer information:

https://woodwork.se


Alla rättigheter till bilder och illustrationer tillhör Odla Lärandet