Om oss

Katarina Blåberg och

Anette Blåberg


Anette och Katarina är systrar och driver tillsammans företaget Good Garden AB. Katarina har en fil kand. i internationell medicin och har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och projektledning. Anette är illustratör och trädgårdsdesigner, inriktning Hälsofrämjande design. Good Garden skräddarsyr trädgårdar för hälsa vilket innebär att arbeta med hela processen, från gedigen behovsanalys till stöd under färdigställande av själva trädgården och implementering av modellen i verksamheten. Good Garden har ritat, färdigställt och implementerat ett flertal uppskattade utemiljöer till kommuner, privata vårdaktörer och byggföretag.

Läs mer om Good Garden på   www.goodgarden.se

info(at)goodgarden.se

Anette: 070-4990300

Katarina: 073-5458842

Helene BåtshakeHelene är landskapsingenjör med bakgrund inom pedagogikforskning. Denna dubbelkompetens med tekniskt kunnande kring utemiljöer, växtkännedom m.m. i kombination med kunskaper i beteendevetenskap. Detta ger både ett bredare perspektiv och en fördjupad kunskap om interaktion mellan människan och hennes utemiljö. Helene har arbetat vid Tankesmedjan Movium, SLU bl.a. med barn och ungas utemiljö. Är nu verksam som landskapsingenjör och med undervisning på SLU.

batshake(at)gmail.com

Helene: 0703-409123

 Samarbetspartner
Woodwork AB


Vi har tillsammans tagit fram klätterbänken.


Wood Work säljer även våra miljöer, Sandorm och motorikbanorna trix.


https://woodwork.se
Torsten KellanderTorsten är utomhuspedagog med 20 års erfarenhet av skolträdgård från Torslunda på Öland. Torsten har för SLU Movium bland annat utvecklat "Mattelabbet" med övningar kopplade till kursplanen i matematik. Läs mer om Torsten på www.utematte.blogspot.se

torsten.kellander(at)gmail.com

Torsten: 070-3272238